Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το dogpro.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


1. Με αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που έχετε επιλέξει. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος για αποστολές μόνο εντός Ελλάδας.


2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως αν η μεταφορά γίνει από άλλη τράπεζα συνήθως χρειάζονται 2 με 3 εργάσιμες ημέρες μέχρι να εμφανιστεί η πληρωμή. Τυχόν έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα βαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο με το οποίο κάνατε την παραγγελία σας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού: 6558143293877

Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR79 0171 5580 0065 5814 3293 877

Δικαιούχος: ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


3. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας της ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το Dogpro δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας μας.