Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος) και για παραγγελίες που θα έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με τον αριθμό της αποστολής, προκειμένου να παρακολουθήσετε την πορεία της.

Για τις αποστολές στην Ελλάδα, η παράδοση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών, εκτός και εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών. Η παράδοση σε άλλες χώρες γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών, διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής είναι σταθερά ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας και για προϊόντα βάρους έως και 2 κιλά. Πιο συγκεκριμένα δείτε πως διαμορφώνονται παρακάτω ανάλογα με την χώρα παράδοσης:

Ελλάδα: 2,90€

Κύπρος: 15,00€

Για παραγγελίες χονδρικής παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.