Η εταιρεία Dog Pro γεννήθηκε το 2018 μετά από μια πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων. Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να προμηθεύουμε αξιόπιστα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους επαγγελματίες εκπαιδευτές και στους ιδιοκτήτες των αγαπημένων πιστών μας φίλων τους σκύλους. Η ιδέα για αυτή την επιχείρηση προήλθε ύστερα από την απογοήτευση πολλών χρόνων, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να βρει κανείς αξιόπιστα εκπαιδευτικά προϊόντα στην εγχώρια αγορά, που δεν τραυματίζουν τον σκύλο και αναγκαζόμαστε να απευθυνόμαστε στο εξωτερικό.

Όντας εκπαιδευτής βασιζόμενος στην θετική εκπαίδευση είμαι αντίθετος στα προϊόντα τα οποία είναι επικίνδυνα ή καταπιέζουν τους πιστούς μας φίλους πνίχτες, πνίχτες με καρφιά, κολάρα με ηλεκτρικό ρεύμα, κολάρα με σπρέι σιτρονέλας. Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι απαγορευμένα από τον νόμο και δεν έχουν καμία θέση στην εκπαίδευση και η οποιαδήποτε χρήση τους είναι πλήρως ακατάλληλη.

Διανέμουμε μια επιλεγμένη σειρά προϊόντων, ύστερα από ενδελεχή έρευνα και παρέχουμε μία αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική διαμόρφωση στους πελάτες μας. Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων που επιλέγουμε είναι η λειτουργικότητα, η καινοτομία, η ποιότητα και φυσικά η ισορροπημένη τιμή.

Αν αγαπάς τον σκύλο σου και θέλεις να περνάει καλά και να μην ταλαιπωρείται ούτε αυτός ούτε εσύ, σε εμάς θα βρεις τον πλέον φιλοζωικό εξοπλισμό. Το όραμα μας είναι να συμβάλουμε στην ευζωία των σκύλων και των κηδεμόνων τους μέσω της πώλησης εξοπλισμού που δεν βασανίζει και δεν κακοποιεί τους τετράποδους φύλακες Αγγέλους μας.